Team

Stephan Lecluyse, echtgenote Chris Vandaele en groom An-Sophie Decruynaere zijn het team dat instaat voor de dagelijkse verzorging en training van de paarden en het onderhoud van de stallen.

Team Traditiemenner Stephan LecluyseDe wedstrijden vragen een intense voorbereiding waarin ieder zijn eigen taak te vervullen heeft.

Stephan zorgt dat het rijtuig tiptop in orde is, de tuigen gepoetst worden en het leder ingevet wordt. De vrachtwagen voor het vervoer van de paarden en de aanhangwagen zijn ook zijn verantwoordelijkheid. In de vrachtwagen worden de twee paarden vervoerd en in de gesloten aanhangwagen het rijtuig, de tuigen en het voeder voor meerdere dagen.

Chris verzorgt de kledij en poetst samen met Stephan het koper. De mobilhome is ook haar zorg. Zij is niet alleen de bestuurder maar zorgt ook dat alles aanwezig is om op internationale wedstrijden een comfortabel verblijf van meerdere dagen te verzekeren.

An-Sophie  neemt dan de volledige verzorging van de paarden op zich. Van drie dagen voor het vertrek worden de paarden dagelijks gewassen zodat ze proper staan voor de wedstrijd.

 

Op de wedstrijden heeft menner Stephan passagier Chris aan zijn zijde en rijd An-Sophie mee als groom.

Reacties gesloten.